Ательє Brabus презентувало «комплект хулігана» для Smart #3

Ательє Brabus презентувало «комплект хулігана» для Smart #3

27 серпня 2024
0

Фахівці відомого німецького ательє Brabus презентували тюнінг-кіт для електричного Smart #3. Він спрямований не на збільшення потужності, а на створення стильного образу для моделі, який в ательє назвали хуліганським.

Тюнери оснастили кросовер новим переднім бампером зі спортивними акцентам на повітрозабірниках, сплітером і більшим спойлером на кормі. Також встановили фальшдифузор, виготовлений із матеріалу PUR, 21-дюймові легкосплавні колісні диски Brabus Monoblock Z Platinum Edition, взуті в шини 255/35 ZR21 від Continental, Hankook або Yokohama на вибір. Завершують образ спортивні пружини, що дають змогу занижувати дорожній просвіт Smart #3 на 35 мм.

У салоні електрокара фахівці додали пороги, що підсвічуються, з логотипом Brabus, алюмінієві педалі, яскраві червоні декоративні елементи, що покращують загальний стиль, і темні підлогові килимки. Підголівники сидінь, передня панель, рульове колесо та інші елементи кабіни прикрашені логотипами тюнера.

Жодних змін в електричній силовій установці не відбулося. Smart #3 від Brabus оснащений двома електромоторами, які сумарно видають 422 к.с. потужності і 543 Нм крутного моменту. Запас ходу забезпечує батарея на 66 кВтг. Розгін від 0 до 100 км/год у кросовера займає 3,7 секунди. Ціну на такий тюнінг-кіт ательє розкриває за запитом потенційним клієнтам.

Джерело: Авто Центр
Фото: Brabus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація