Ательє Mansory представило свій Maserati MC20

Ательє Mansory представило свій Maserati MC20

15 травня 2024
0

Тюнінг-ательє Mansory представило свій новий проєкт - MCX Pergusa. Автомобіль із повністю карбоновим кузовом побудований на базі Maserati MC20. Італійський спорткар вже спочатку має незвичайні характеристики, але тюнер знайшов спосіб їх поліпшити. Зокрема, за рахунок повністю переробленого кузова. У передній частині - це суттєво збільшені повітрозабірники в карбоновому фартуху, спеціально розроблена передня панель та новий капот із «жабрами» з боків.

Також Pergusa дісталися додаткові закрилки, карбонові колісні арки та «фірмовий» карбоновий повітрозабірник з приклеєним спойлером, що доходить до рами лобового скла.

На кормі - нове антикрило, подвійний карбоновий дифузор із центральним стоп-сигналом та чотирипатрубкова вихлопна система. Доповнюють новий образ яскраві вставки та логотипи тюнери.

Салон, включаючи спортивне кермо Mansory оздоблений м'якою шкірою помаранчевого кольору та карбоном й прикрашений логотипами тюнера. Зокрема, з карбону панель приладів та вставки на дверних картах. Центральна частина спортивних сидінь з ромбоподібною простроченням. На помаранчевих ременях безпеки чорний напис «MANSORY». На підлозі шкіряні килимки. За бажанням замовника ательє може змінити будь-який елемент інтер'єру.

Також інженери Mansory попрацювали над стандартним 3,0-літровим Twin-Turbo V6. В результаті потужність агрегату зросла з 630 до 750 к.с. Максимальний крутний момент наразі досягає 880 Нм проти 730 Нм у заводського Maserati MC20. З місця до 100 км/год. Mansory MCX Pergusa прискорюється за 2,6 секунди. Максимальна швидкість - 335 км/год.

Їздить тюнінгований спорткар на надлегких кованих колісних дисках типу FV.5C з центральним замком. «Взуті» вони у високопродуктивні шини розмірності 255/30 ZR21 (спереду) та 335/25 ZR22 (ззаду). Гальмівні супорти доступні у будь-якому кольорі. За бажанням клієнта їх прикрасять логотипами Mansory.

Наклад Mansory MCX Pergusa обмежений п'ятьма одиницями. Вартість 750-сильного спорткара з карбоновим кузовом та шкіряним салоном не уточнюється.

Джерело: Авто Центр
Фото: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація