Ательє VTR Customs створило незвичний мотоцикл Spitfire

Ательє VTR Customs створило незвичний мотоцикл Spitfire

31 серпня 2024
0

У Швейцарії створили незвичний мотоцикл Spitfire. Він стилізований під однойменний британський винищувач Другої світової війни. Про це розповідає сайт Rideapart.

Незвичний проєкт втілили у життя в швейцарському ательє VTR Customs. У його основі лежить мотоцикл BMW R 1200 R 2017 року.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений VTR-Customs by VTR MOTORRAD (@vtrcustoms)

Кастомайзери надихалися знаменитим винищувачем Supermarine Spitfire і створили для байка спеціальний обтікач із полірованого алюмінію, який імітує фюзеляж британського літака.

Саме завдяки ньому мотоцикл має нестандартний вигляд. Його висота зменшена всього до 890 мм і навіть довелося вкорочувати підвіску. Крім того, були встановлені циферблати приладів від справжнього Supermarine Spitfire.

Потужність 1,17-літрового двигуна BMW R 1200 R збільшили до 170 к.с., а масу байка знизили до 205 кг. Створений у VTR Customs вихлоп вміє випускати вогонь, що й недивно, адже Spitfire перекладається, як «вогнедишний».

Мотоцикл Spitfire існує в єдиному екземплярі та є частим гостем на байк-шоу. Його можуть продати новому власнику, але вартість чимала - $89 000.

Джерело: Фокус
Фото: VTR MOTORRAD

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація