Audi A7 Avant 2026 показали на перших рендерах

Audi A7 Avant 2026 показали на перших рендерах

10 червня 2024
0

Audi тестує модель A7 Avant 2026 року, а видання Carscoops використало фотографії машини для створення якісних рендерів без камуфляжу.

Очікується, що лінійка A7 базуватиметься на оновленій версії платформи MLB, відомій як Premium Platform Combustion (PPC). Це означає, що автомобіль, ймовірно, буде більшим за свого попередника. Для порівняння: нинішній універсал A6 має довжину 4939 мм, ширину 1886 мм та висоту 1467 мм.

Нинішня система MMI з двома екранами зміниться на єдину вигнуту панель, яка об'єднає OLED-панель приладів та інформаційно-розважальний сенсорний екран, як у новому Q6 e-tron. Новинка включатиме додатковий екран для переднього пасажира, а також безліч систем допомоги водієві.

Модельний ряд A7 пропонуватиме гібридні та плагін-гібридні силові агрегати, що відповідають дедалі суворішим стандартам викидів і зростаючим вимогам покупців щодо паливної ефективності. Очікується, що в моделі PHEV використовуватиметься літій-іонна батарея ємністю 14,4 кВт.год, що забезпечує запас ходу на електриці приблизно 100 кілометрів.

Автомобіль дебютує на початку наступного року і конкуруватиме (в кузовах седана та універсала) з BMW 5-ї серії та Mercedes-Benz E-Class.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація