Audi A7 Avant 2026 помітили на дорозі в камуфляжі

Audi A7 Avant 2026 помітили на дорозі в камуфляжі

20 січня 2024
0

Автомобільні шпигуни помітили на дорозі Audi A7 Avant в камуфляжі. Початок серійного виробництва новинки очікується наприкінці 2025 року.

Ні, це не новий тип кузова покоління A7. Річ у тому, що це оновлений універсал A6 Avant, який тепер буде називатись A7, адже в Audi підписали угоду про найменування своїх нових моделей.

Замість зовнішніх значків з об'ємом двигуна в літрах, бренд, що належить концерну Volkswagen, перейшов на комбінації цифр від 30 до 70. 30 означає потужність від 110 до 130 к.с., тоді як 70 означає потужність в понад 500 кінських сил.

Починаючи з Q4 e-tron і Q8 e-tron, німецький автовиробник позначає електромобілі парними номерами, а автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння - непарними. Ось чому нинішнє покоління A6 стане A7 у 2025 році, а Audi перенесе табличку з назвою A6 на електромобіль.

A6 e-tron, який буде представлений пізніше цього року, як модель 2025 року, й конкуруватиме з Mercedes-Benz EQE та BMW i5. У цієї моделі також є версія з кузовом універсал під назвою A6 Avant e-tron.

Проте, A7 Avant, схоже, створений для тих, хто ще не готовий перейти на електрику. Тестовий автомобіль, хоч і вкритий суцільним камуфляжем, однак важко не помітити подвійну вихлопну трубу зліва ззаду.

Очікується, що A7 Avant, який буде класом вище за A5 Avant, обладнають чотири- та шестициліндровими турбодвигунами, які працюватимуть в парі з семиступінчастою коробкою передач S-tronic з подвійним зчепленням та восьмиступінчастою АКПП Tiptronic з гідротрансформатором.

Подібно до A6 покоління C8, A7 покоління C9 базується на платформі MLB концерну Volkswagen. MLB Evo використовується майже для всіх моделей, починаючи з A4, незалежно від типу приводу. Інші серійні моделі Volkswagen Group, які використовують цю платформу, включають Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne і Volkswagen Touareg.

Попри те, що цей прототип сильно закамуфльований, він має пару гострих фар, дверні ручки врівень для кращої аеродинаміки, світлову панель ліхтарів на всю ширину позаду. Поки невідомо, чи з'явиться нове покоління «зарядженої» версії універсалу під назвою RS7 Avant. Експерти припускають, що навряд чи, адже Audi вже готує електричний RS6 e-tron.

Загалом, новий A7 Avant варто очікувати ближче до кінця 2025 року, однак, можливо, Audi зробить офіційну презентацію моделі раніше. Тому варто очікувати багато цікавих новин, адже німецький автовиробник готує багато цікавих новинок на наступні роки.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoevoluthion

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація