Audi опублікувала перше тизерне фото нового A5

Audi опублікувала перше тизерне фото нового A5

12 липня 2024
0

Абсолютно новий Audi A5 розсекретять за кілька днів. Гендиректор Audi розповів кілька цікавих фактів про майбутній модельний ряд, який готує німецький преміум-бренд.

Протягом найближчого року-двох Audi зобов'язалась випустити понад 20 нових моделей, причому більше половини з них повністю електричні. Генеральний директор Гернот Дьолнер розповідає про них та ділиться першим поглядом на новий Audi A5, яка з'явиться найближчими днями.

«Протягом наступних років ми крок за кроком розширюватимемо асортимент електричних моделей», - говорить Гернот Дьолнер. - «В той же час ми оновимо наше портфоліо моделей з двигунами внутрішнього згоряння. Це забезпечить нам надійну та гнучку позицію під час переходу на повністю електричний портфель».

Зокрема, за кілька днів компанія представить наступне сімейство моделей Audi A5. Далі - більше: Audi A6 e-tron з'явиться наприкінці липня, а новий Audi Q5 - восени.

Нове сімейство Audi A5 відсвяткує свою світову прем'єру 16 липня та являє собою початок наступного покоління двигунів внутрішнього згоряння, які будуть більш ефективними завдяки частково електричному приводу.

A6 e-tron - це перша електрична Audi, доступна в кузовах Sportback і Avant одразу на момент виходу на ринок. Його дизайн, продуктивність, ефективність і запас ходу пропонують багато причин перейти на електричну мобільність зараз».

Audi Q5 - символ успіху Audi протягом 15 років. З третім поколінням нашого найуспішнішого позашляховика компанія розпочне омолоджувати портфоліо позашляховиків за допомогою двигунів внутрішнього згоряння та частково електрифікованих версій восени.

«У нас є чітке бачення переосмислення «Vorsprung durch Technik», зосереджене на дизайні, UI/UX, динаміці водіння та ефективності», - стверджує генеральний директор Гернот Дьолнер. - «З нашими новими моделями Q6 e-tron, A6 e-tron, A5 і Q5 ми не залишаємо місця для сумнівів щодо того, в якому напрямку ми рухаємося».

Джерело: 24tv.ua
Фото: Audi

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація