Audi показала оновлену версію моделі A3

Audi показала оновлену версію моделі A3

12 березня 2024
0

Презентовано новий Audi A3 2024. Одна із найдоступніших моделей німецької марки пройшла фейсліфтинг і невдовзі надійде у продаж в Європі за ціною від 35 650 євро. Її подробиці розкрили на офіційному сайті Audi.

Оновлення пройшли хетчбек і седан Audi A3. До того ж, презентували модель підвищеної прохідності allstreet зі збільшеним кліренсом та пластиковим обвісом.

Упізнати Audi A3 2024 можна за новими решіткою радіатора, бамперами та оптикою. Крім того, ззаду з'явився дифузор. Як і раніше, модель створена на платформі VW Golf.

У салоні покращили оздоблення, а також змінили дефлектори обдуву, центральну консоль та підлокітник. У всіх Audi A3 2024 встановлені віртуальна панель приладів та 10,1-дюймовий тачскрін.

Цікаво, що у країнах Європи опції можна не лише придбати, але й оформити за передплатою. Зокрема, пропонуються щомісячні платежі за двозонний клімат-контроль чи адаптивний круїз-контроль. Серед опцій є система напівавтономного руху.

Зі старту новий Audi A3 запропонують у двох 150-сильних версіях - 1,5-літровій бензиновій та 2,0-літровій дизельній. Пізніше запропонують інші версії, серед яких будуть плагін-гібриди, а також заряджені S3 та RS3.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація