Audi показала тизерні зображення нового купеподібного кросовера

Audi показала тизерні зображення нового купеподібного кросовера

23 грудня 2022
0

Компанія Audi опублікувала перші тизерні зображення четвертого електричного концепту серії Audi Sphere. Цей купеподібний кросовер під назвою activesphere покажуть публіці 26 січня 2023 року. Про це повідомляє прес-служба марки.

«Концепт-кар стане ідеальним компаньйоном для амбітних пригод на свіжому повітрі. Будь то водні види спорту, катання на лижах, гра в гольф або складні гірські дороги - activesphere пропонує максимальну варіативність для всіх активностей», - повідомили у компанії.

Не сказавши нічого конкретного про «техніку» нового концепту, в Audi додали, що він поєднає в собі «екстраординарну елегантність» і «видатні позашляхові якості», а його комунікаційні технології залишать унікальні враження, що виходять за рамки самого автомобіля.

Нагадаємо, раніше Audi представила ще три електричні концепти серії Sphere - Skysphere, Grandsphere та Urbansphere. Усі вони отримали електричну силову установку та автопілот четвертого рівня, що з'явиться на серійних моделях бренду у другій половині поточного десятиліття.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація