Audi презентувала оновлений електрокросовер Q5 e-tron

Audi презентувала оновлений електрокросовер Q5 e-tron

03 червня 2024
0

У рамках автосалону в китайському Шеньчжені компанія Audi презентувала оновлений електрокросовер Q5 e-tron. Він змінився зовні і став технологічнішим усередині.

Електрокар розроблений разом із SAIC і ідеально підходить для сім'ї. Новий Q5 e-tron має довжину 4876 мм при колісній базі 2965 мм. Ширина і висота становлять 1860 та 1675 мм відповідно. Він має шестимісне компонування салону, причому у другому ряду встановлено сидіння представницького рівня.

Електрична новинка виконана відповідно до стилістики цього сімейства. Вона отримала фактурний динамічний кузов із вираженою передньою частиною, довгим капотом і похилою лінією даху. Автомобіль їздить на 21-дюймових колісних дисках з аеродинамічним дизайном.

В оснащення салону Q5 e-tron входить 10,25-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 11,6-дюймовим сенсорним екраном і проекційний дисплей доповненої реальності AR HUD.

Також є сучасна аудіосистема, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, широкий перелік систем допомоги водієві та помічників безпеки. В оздобленні використані шкіра Perlnappa та замша.

У рух Audi Q5 e-tron приводять два електромотори із сумарною потужністю 306 к.с. і 460 Нм крутного моменту. Він оснащений інтелектуальною системою повного приводу e-quattro та адаптивною динамічною підвіскою DCC. Установка дозволяє кросоверу розганятися з місця до «сотні» за 6,7 секунди. Запас ходу у 550 км забезпечує батарея ємністю 83,4 кВт.год.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація