Audi презентувала оновлений S3

Audi презентувала оновлений S3

13 лютого 2024
0

Напередодні дебюту компанія Audi опублікувала серію офіційних фотографій компактного S3. Його піддали плановому оновленню, зробивши технологічнішим та сучаснішим.

Модель С-класу вкрита яскравим камуфляжем, але основні зміни можна розглянути. Автомобіль відрізняється від попередника зміненою решіткою радіатора, більш спортивним переднім бампером та еволюційними фарами. Ще він отримав нові задні ліхтарі, вихлоп Akrapovic та агресивний дифузор.

Салон оновленого автомобіля не показали. Очікується, що у його оснащення увійде вдосконалена панель приладів і мультимедійна система зі збільшеним екраном. Розширять список асистентів безпеки та систем допомоги водієві.

Рестайлінговий Audi S3 буде оснащений модернізованим 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном TFSI потужністю 333 к.с. і 420 Нм крутного моменту, який працює у парі з семиступінчастою коробкою передач S tronic. Приріст становив 23 к.с. та 20 Нм.

Тепер у автомобіля розгін із місця до «сотні» займає 4,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

S3 отримав доопрацьовану підвіску, оптимізовану систему кермового управління, модернізовані гальма, електронну систему стабілізації нового покоління, великі вентильовані передні диски та двопоршневі гальмівні супорти.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація