Audi Q6 e-tron 2025 показали наживо без камуфляжу

Audi Q6 e-tron 2025 показали наживо без камуфляжу

07 грудня 2023
0

Фотошпигуни вперше зняли три прототипи Audi Q6 e-tron 2025 модельного року практично без камуфляжу. Q6 e-tron був помічений під час тестування як звичайної версії, так і в конфігурації Sportback (купе-кросовер).

Білий кросовер здається майже повністю відкритим, за винятком невеликої ділянки вінілу, що приховує емблему Audi спереду. Це дозволяє оцінити новий кузов, світлодіодні фари Matrix та задні OLED-ліхтарі.

Повністю закрита і пофарбована в сріблястий колір решітка радіатора оточена чорною окантовкою, що з'єднує повітрозабірники бампера, створюючи контраст з білим кузовом. Додаткову чорну окантовку можна побачити в нижній частині профілю та навколо вікон, а дифузор має сріблясте оздоблення. Загалом Q6 e-tron виглядає як привабливіша і більша версія Q4 e-tron.

Audi також представить версію Q6 e-tron Sportback для тих, хто любить електричні кросовери із елементами стилю купе. Останній прототип зберіг деяку камуфляжну частину задньої частини, намагаючись приховати задні стійки, які будуть служити фірмовим елементом Sportback, на додаток до круто нахиленого заднього скла та вбудованого спойлера.

Салон показали на Мюнхенському автосалоні у вересні минулого року. Автомобіль запропонує 11,9-дюймову цифрову панель приладів, 14,5-дюймовий інформаційно-розважальний екран, 10,9-дюймовий дисплей переднього пасажира і додатковий проєкційний дисплей доповненої реальності. Залежно від рівня обробки салону покупці матимуть доступ до екологічно чистих матеріалів оббивки, а також аудіосистеми преміум-класу Bang&Olufsen із 22 динаміками.

Q6 e-tron стане першим автомобілем Audi, що використовує архітектуру Premium Platform Electric (PPE), яка буде використовуватися спільно з A6 e-tron і Porsche Macan. Audi вже підтвердила більшу частину технічних характеристик 800-вольтової електричної системи. Акумуляторна батарея ємністю 100 кВт.год забезпечить запас ходу 600 км і підтримуватиме швидку зарядку потужністю 270 кВт. Два електродвигуни розвиватимуть потужність до 396 к.с. Q6 e-tron 55 Quattro і до 510 к.с. у SQ6 e-Tron.

Очікується, що автомобіль дебютує на початку 2024 року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація