Audi розкрила дизайн оновленого e-Tron

Audi розкрила дизайн оновленого e-Tron

27 вересня 2022
0

Минулого вікенду Audi виставила на німецьку гонку електромобілів E-Cannonball прототип оновленого e-tron. З такої нагоди виробник поділився зображеннями машини у барвистому маскуванні.

Перші офіційні фотографії рестайлінгового кросовера - у купеподібному кузові - Audi оприлюднила ще у березні, але на них усі ключові зміни були закриті камуфляжем. Тепер же можна розглянути, наприклад, нове наповнення решітки радіатора і злегка перероблені бампери. Судячи з яскравих помаранчевих акцентів, це «заряджена» модифікація e-tron S - із трьома електромоторами.

Наприкінці минулого року виробник підтвердив , що 2026-го на зміну e-tron прийде принципово новий кросовер Q8 e-tron, який отримає спеціальну «батарейну» платформу замість нинішньої MLB Evo. А якщо вірити чуткам, зміна назви відбудеться раніше - саме під час майбутнього рестайлінгу.

Очікується, що оновлений Audi e-tron (або Q8 e-tron) отримає новий блок акумуляторів, ефективніші електромотори та покращену систему рекуперації енергії. У сукупності все це дозволить збільшити запас ходу до 600 кілометрів, тобто майже півтора рази. Прем'єра моделі може відбутися на одній із найближчих великих автовиставок - у жовтні в Парижі або у листопаді в Лос-Анджелесі.

В даний час Audi також працює над «чистокровним» електрокросовером Q6 e-tron, його легковим аналогом A6 e-tron і батарейним спадкоємцем спорткара R8 - серед іншого. Усі нові продукти компанії з 2026 року будуть повністю електричними.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація