Audi RS6 Avant розкачали до шаленої потужності

Audi RS6 Avant розкачали до шаленої потужності

06 вересня 2022
0

Audi RS6 Avant покоління C7 ніколи не був повільним. Його двигун TFSi V8 показав видатну вихідну потужність у своєму класі, але він досі приваблює любителів тюнінгу.

За даними каналу Auditography, цей Audi RS6 Avant з Нідерландів отримав тюнінг Stage 2+ з оновленими випускними колекторами, перепускними клапанами та дросельною заслінкою - все від Turbosystem. Він також отримав 4-барні картографічні датчики від SRM і метанолову систему впорскування від Snow Performance, а також охолоджувач заряду Forge з оновленим насосом інтеркулера CWA 100-3, подвійний паливний насос низького тиску з більшими лініями та паливний насос високого тиску від Autotech.

Результатом є вихідна потужність 1200 кінських сил і 1450 ньютон-метрів крутного моменту, але лише при використанні палива з октановим числом 102.

Цей оновлений RS6 Avant може розганятися до 100 кілометрів на годину за 2,57 секунди. Максимальна швидкість становить 350 км/год. Автомобіль оснащений динамічним контролем їзди, а також комплектом 22-дюймових глянцевих коліс Vossen HF-2.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація