Audi S5 Sportback 2025 спіймали під час тестів

Audi S5 Sportback 2025 спіймали під час тестів

14 лютого 2024
0

Фотографи-шпигуни сфотографували під час тестів Audi S5 Sportback 2025 модельного року. Оновлена ??модель, призначена для заміни седана S4 та поточного S5 Sportback, сильно замаскована.

Автомобіль отримав нову решітку радіатора, оточену іншими фарами, інший бампер зі збільшеним центральним повітрозабірником.

Також помітні нові напівприховані дверні ручки, встановлені врівень із поверхнею кузова. Задня частина частково схована під снігом, але можна розглянути тонкі задні ліхтарі. Автомобіль також оснащений закругленим заднім бампером та знайомою вихлопною системою з чотирма патрубками.

Фотографам-шпигунам не вдалося зазирнути всередину, але попередні фотографії показали, що автомобіль матиме цифрову панель приладів, що стоїть окремо, та більшу інформаційно-розважальну систему. Також обіцяно нове кермо зі зрізаною нижньою частиною та мінімалістичний важіль перемикання передач.

Audi поки що мовчить про дану модель, але очікується, що вона базуватиметься на оновленій версії нинішньої платформи MLB Evo. Вона називається Premium Platform Combustion (PPC) та була розроблена з урахуванням електрифікації.

Європейський варіант використовуватиме 3,0-літровий TDI V6, який розвиває потужність 337 к.с. і крутний момент 700 Нм, що дозволяє S5 Sportback розганятися від 0 до 100 км/год за 4,6 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація