Audi тестує на Нюрбургрингу електричний RS6 E-Tron

Audi тестує на Нюрбургрингу електричний RS6 E-Tron

21 квітня 2024
0

Електричний Audi RS6 E-Tron знову потрапив до об'єктивів фотошпигунів. На цей раз прототип моделі було помічено на Нюрбургрингу.

Відомо, що стандартний A6 e-tron дебютує цього літа, а високопродуктивний RS6 з'явиться згодом. Судячи з опублікованих фото, він отримає більш агресивний передній бампер з широким повітрозабірником, крила з вентиляційними отворами, спортивні бічні спідниці та дверні ручки, встановлені врівень з кузовом.

Ще можна відзначити відносно скромну в плані дизайну задню частину. Увагу привертають лише тонкі ліхтарі та великий дифузор. Електромобіль має занижений дорожній просвіт і колісні диски з багатоспицевим дизайном. Інсайдери стверджують, що RS6 e-tron отримає двомоторну установку на 510 к.с., яка дозволить розганятися з місця до «сотні» за 4,2 секунди.

Фотошпигунам не вдалося заглянути до салону новинки. Очікується, що вона піде стопами Q6 e-tron і буде оснащена великим вигнутим екраном, який включає цифрову панель приладів, мультимедію і екран для переднього пасажира. Ще в обладнання увійдуть спортивні сидіння. В обробці використають шкіру, а як акценти - карбон.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація