Audi відзначила ювілей RS Q3 рідкісною спецверсією

Audi відзначила ювілей RS Q3 рідкісною спецверсією

23 жовтня 2022
0

Audi відзначила ювілей RS Q3 рідкісною спецверсією 10 Years Edition. Зроблять 555 ювілейних кросоверів, які символізують десятиліття «зарядженої» моделі. 

Audi продемонструвала особливості спецверсії RS Q3 на прикладі крос-купе в сірому металіці Chronos Grey - раніше в такий колір «молодші» кросовери не фарбувалися. З інших відмінностей - диски з шістьма здвоєними спицями та колеса розмірності 225/35 R21, затемнені матричні фари та повний антихром.

У салоні ювілейні RS Q3 найпростіше дізнатися по спинках передніх крісел «під карбон», вуглепластиковим накладкам на дверях та панелях, а також по комбінації шкіри та мікрофібри для обробки крісел. Повсюди прострочка мідного кольору, а ось шильдиків з назвою спецверсії всередині чомусь немає.

Серія 10 Years Edition доступна і для кросс-купе RS Q3 Sportback, і для звичайних кросоверів, але загальний тираж обмежений числом 555. Технічних доробок немає: на всіх ринках під капотом спецверсії буде 400-сильний (480 Нм) п'ятициліндровий турбомотор. Повний привід quattro та 7-ступінчастий «робот» безальтернативні.

У Німеччині базовий Audi RS Q3 коштує від 69 тисяч євро, за крос-купе потрібно переплатити півтори тисячі євро. Ювілейна серія 10 Years Edition вимагатиме доплати ще в 5990 євро.

Джерело: Audi

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація