Audi вивела на «зимові» випробування електрокар A6 E-Tron 2024

Audi вивела на «зимові» випробування електрокар A6 E-Tron 2024

23 грудня 2022
0

На свіжих шпигунських фотографіях електромобіль виглядає не сильно підготовленим для зимових випробувань в арктичних умовах. Прохолодне повітря допомогло отримати набір зображень, де видно деталі автомобіля за камуфляжною плівкою. Прем'єра електричної новинки Audi A6 E-Tron 2024 має відбутися наступного року.

Варто відзначити розділені фари, що прикрашають передню частину цього чотиридверного електричного автомобіля. Порівняно з концептом A6 E-Tron, який дебютував ще у квітні 2021 року, у серійній моделі основні фари розміщені під  світлодіодними ходовими ліхтарями у верхній частині панелі.

У задній частині тонкі задні ліхтарі виглядають майже як у прототипа. Ймовірно, модель має стандартну кришку багажника, а не, як раніше передбачалось, люк більшого розміру.

Швидше за все, новинку збудуть на платформі Audi Premium Platform Electric (PPE). Це та сама архітектура, яка лежить в основі Q6 E-Tron і майбутнього Porsche Macan EV.

Зазначимо, в концепта A6 E-Tron використовувалося двомоторне компонування, що розвиває загальну потужність 470 к.с. із заявленим WLTP запасом ходу 700 км при повній зарядці.

Джерело: AMPERCAR.com
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація