Audi вивела на тести оновлений «заряджений» e-tron

Audi вивела на тести оновлений «заряджений» e-tron

22 листопада 2023
0

Електричний седан Audi e-tron GT вийшов на ринок у 2020 році і вже трохи застарів, тому компанія почала готувати його оновлену версію. Перші зразки вже виїхали на тести.

Тестовий мул частково покритий камуфляжем, тобто зміни передбачаються лише у його передній та задній частині. Судячи з фото, e-tron GT підкоригують передній бампер, зробивши повітрозабірник більшим і замінивши ставку на сотову сітку. Також у моделі новий задній бампер та більш агресивний дифузор.

Бічні спідниці та нижня обшивка дверей теж покриті камуфляжем. Ймовірно, їхній дизайн компанія також перегляне. Оновлення не торкнулися оптики седана, але це ранні прототипи, тому цілком можливо, що до дебюту електрокар отримає фари та задні ліхтарі з новою графікою. Ще Audi e-tron GT переглянули палітру колісних дисків.

Фотошпигунам не вдалося заглянути до салону седана. За даними інсайдерів, у його оснащенні з'явиться більш сучасна мультимедійна система та новий набір систем допомоги водію та помічників безпеки.

У силовій установці змін не очікується. Актуальний флагман оснащується двома електромоторами на 637 к.с. потужності, які дозволяють авто розганятися з місця до «сотні» за 3,1 секунди. Дата дебюту e-tron GT поки невідома.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація