Аукціон IAA став жертвою зухвалого пограбування

Аукціон IAA став жертвою зухвалого пограбування

29 травня 2023
0

Американський аукціон вживаних автомобілів IAA (Insurance Auto Auctions) в Огайо став жертвою зухвалого пограбування. Днями двоє злодіїв, дочекавшись відкриття воріт аукціонного будинку, викрали два автомобілі зі стоянки. Привабливими викрадачами здалися білий Dodge Charger Scat Pack 2020 року та темно-сірий Chevrolet Camaro 2016 року.

Продовження такого «легкого» викрадення виявилося не таким райдужним. Під час погоні водій білого Dodge не впорався з керуванням та розбився. Спортивний седан злетів з дороги й пробив телефонний стовп. Судячи з залишків автомобіля, удар був дуже сильним. Залишитися в живих водієві допомогло лише диво.

Під час попереднього розслідування поліцейські встановили, що на момент удару швидкість Dodge Charger сягала 262 км/год. Викрадач відбувся травмами. Після надання медичної допомоги у медичному центрі Mercy в Кантоні, Огайо, його доставили до в’язниці округу Тускаравас, де він чекатиме звинувачення. Йому загрожує кримінальна відповідальність за викрадення автомобіля, а також втечу та спробу уникнути відповідальності. Не виключено, що у переліку виявиться порушення правил дорожнього руху.

Його напарникові пощастило більше. Він залишив викрадений Chevrolet Camaro на стоянці Walmart в окрузі Кошоктон і втік у невідомому напрямку.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація