Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України

07 листопада 2019
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Закінчилася всеукраїнська рейтинг-акція «Автоексперт. Краща СТО», в якому офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» ввійшов в ТОП 100 СТО України за підсумками 2019 року.

Відзначимо, що «Автоексперт. Краща СТО» - всеукраїнська рейтинг-акція, метою якої є визначення кращих станцій автосервісу України. Конкурс складався у два етапи, шляхом онлайн голосування на сайті автовласниками, які рекомендували сервісну станцію обслуговування, та інспекції станцій сервісу експертним журі.

На церемонії, крім нагородження обговорили актуальні теми щодо техогляду вантажних і легкових автомобілів, електроавтомобілів та їх обслуговування, роботи з персоналом із залученням представників виконавчої влади, бізнесу, експертів та партнерів.

Отримана нагорода серед переліку визначних ТОП 100 СТО України доводить відданість своїй справі та підтверджують професіоналізм команди СТО офіційного дилера KIA «Автоцентр на Борщагівці». Дякуємо за довіру!

ЗАПИСАТИСЯ НА СЕРВІС

«Автоцентр на Борщагівці» «Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Автоцентр на Борщагівці

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація