Автоград презентував казку для всієї родини!

08 червня 2011
0

Справжньою казкою на родинному святі дітей у Автограді на Пухова, 85 стала презентація сучасних та універсальних міні – венів Volkswagen Touran та Volkswagen Caddy, які дозволяють подорожувати з комфортом усією сім’єю.

Вшановуючи сімейні традиції, автомобільний комплекс АВТОГРАД у перші дні літа запропонував для своїх гостей цілу розважальну програму для проведення часу із дітьми у сімейному колі. Цього разу на родинному святі автомобільна компанія дарувала казку не лише дітям, а й дорослим.

У той час, коли діти пили соки, смакували морозиво та фрукти, розмальовували новенькі автівки та розважались на батуті, малювали на асфальті та дивились лялькову виставу, дорослі фотографувались у костюмах казкових героїв на фоні презентованих автівок для сімейного відпочинку.

Представлені гостям міні – вени Volkswagen Touran та Volkswagen Caddy стали кульмінацією свята, адже ці автівки не лише вдало поєднують безліч простору з інноваційними технологіями, а й відрізняються якістю, перевіреною часом у всьому світі.

- На сьогодні АВТОГРАД - це великий сучасний комплекс з продажу, сервісного обслуговування автомобілів та продажу запчастин до них, - розповів заступник директора з продажу Микола Кристопчук. - Робота компанії базується на основних цінностях своїх клієнтів й упродовж семи років забезпечує рівнян сучасними безпечними автомобілями та якісним сервісом, задовольняючи потреби кожного з них.

В компанії запевняють, що і надалі будуть радувати всіх жителів новими цікавими проектами, щоб було якомога більше хороших приводів зустрітися всім у АВТОГРАДІ на Пухова, 85.

АВТОГРАД на Пухова, 85 — сучасний автомобільний комплекс з продажу та обслуговування автомобілів. На сьогодні він являється офіційним дилером таких світових брендів, як: Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Fiat, Renault, Lada, Chery, Bosch.

Адреса: м. Рівне, вул. Пухова, 85. Телефон: 0(362) 69-00-03.

АВТОГРАД АВТОГРАД

АВТОГРАД – современный автомобильный комплекс по продаже и обслуживанию автомобилей. Наш слоган - автомобиль для каждого.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація