Автоконцерн Fiat  відкрив салон у метавсесвіті

Автоконцерн Fiat відкрив салон у метавсесвіті

04 грудня 2022
0

Stellantis, материнська компанія автовиробника Fiat, повідомила про відкриття віртуального салону на базі Microsoft Cloud під назвою Fiat Metaverse Store. Повідомляється, що проект запущено завдяки співпраці з технологічними компаніями Touchcast і Microsoft.

Крім віртуальної версії автомобіля Fiat, у цифровому салоні клієнта обслуговують живі консультанти техпідтримки в режимі реального часу. Клієнтів можуть проінформувати про технології автомобіля Fiat 500, включно з терміном роботи батареї автомобіля і часом підзарядки.

Крім того, клієнти можуть налаштувати віртуальну модель машини, вибравши кузов, колір, інтер'єр та інші функції. Очікується, що на початку 2023 року віртуальний салон буде доступний весь модельний ряд Fiat і продукти автоконцерну.

У березні 2021 року автоконцерн уклав співпрацю з компанією Kiri Technologies, для роздачі токенів KiriCoin власникам нової версії Fiat 500. Монетки можна було витрачати в спеціалізованих маркетплейсах для купівлі ваучерів Apple, Amazon, Netflix, Spotify і Zalando.

Джерело: CRYPTO MISTO

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація