Автомобілі Ford отримають інноваційні цифрові номерні знаки

Автомобілі Ford отримають інноваційні цифрові номерні знаки

23 вересня 2023
0

Ford стане першим у світі виробником, який запропонує цифрові номерні знаки для своїх авто. Новий продукт буде доступний у понад 300 дилерських центрах у США. Про це розповіли на сайті Autoevolution.

Ford уклав партнерську угоду з компанією Reviver, яка розробила перші у світі цифрові номерні знаки. Reviver RPlate буде доступний для клієнтів бренду одразу після купівлі авто.

Цифрові номерні знаки вже дозволені в штатах Аризона, Каліфорнія і Мічиган. Проте водії з цих регіонів можуть їздити по всій території США.

Спершу буде запропоновано тільки 100 000 номерних знаків Reviver RPlate. Вони призначені для встановлення на задню частину авто.

Reviver RPlate синхронізується з програмним забезпеченням автомобіля. На номерних знаках можуть відображатися персоналізовані повідомлення.

Цифрові номерні знаки отримали монохромний дисплей з текстом, що налаштовується, і вибором шрифту. Вони можуть працювати за температури від -40 градусів до +80 градусів Цельсія.

Пристрій доступний у двох версіях - зі змінними батареями або з дротовим підключенням до електроніки автомобіля. Для другого варіанта необхідне професійне встановлення.

Цифрові номерні знаки отримали вбудований GPS-передавач. Завдяки цьому власнику буде простіше знайти свій автомобіль у разі викрадення.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація