Автомобіль простояв у лісі 5 років, однак його відновили за добу

Автомобіль простояв у лісі 5 років, однак його відновили за добу

08 грудня 2022
2

Volvo 850 R 1996 року був покинутий у американському лісі на п'ять років. Але новий власник вирішив зробити сюрприз для його дружини і відновити його, адже саме в подібній машина сімейна пара років тому провела перше побачення.

Попри те, що машина стояла без руху п'ять років, вона не мала потреби у глибокій реставрації. Після ретельного зовнішнього та внутрішнього очищення, полірування, ретуші фарби та інших подібних речей реставраційна команда почала працювати над двигуном.

Загалом їм довелося замінити колеса, гальмівні супорти та ротори, повітряний фільтр, свічки, батарею та котушку розподільника, а також інші деталі. Після заміни оливи автомобіль знову весело муркотів, як це було багато разів раніше протягом 469 928 км, які він подолав за своє життя. Знадобився всього один день, щоб запустити його в роботу та виїхати з гаража.

Що й казати, подружня пара з великим задоволенням знову пережила своє перше побачення.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Andriy86  

Сюрпризом для дружини стало те, що на відновлення автівки витрачені усі сімейні кошти.

+3-3ВІДПОВІСТИ  
Закарпаттячко  

Після того, як дружина побачила вартість реставрації, чоловік переїхав жити в реставроване Вольво. Що й сказати - оновлений салон став для чоловіка справжнім домом!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація