Автомобілі Tesla отримають «зір» нового покоління

Автомобілі Tesla отримають «зір» нового покоління

08 грудня 2022
0

Компанія Tesla повідомила Федеральну комісію зі зв'язку США, що планує випустити на ринок новий радар, починаючи з наступного місяця. Як зазначило Electrek, цей крок викликає більше розмов з приводу необхідних оновлень для досягнення обіцяного повного автопілота.

З 2016 року Tesla стверджувала, що всі її автомобілі матимуть «все необхідне обладнання», щоб стати саморухомі. Виявилось, що це не так.

Автовиробнику довелося не лише оновити апаратне забезпечення в деяких випадках, а й навіть видалити деякі пристрої. Спочатку це був радар на передній панелі, а останнім часом - ультразвукові датчики.

Все це є частиною підходу «Tesla Vision», в рамках якого автовиробник вважає, що найкращий спосіб досягти можливості самостійного керування автомобілем - це використовувати тільки камери. Логіка полягає в тому, що дороги призначені для людей, які керують автомобілями за допомогою зору (очі) та біологічних нейронних мереж (мозок).

Tesla вважає, що найкращий спосіб повторити це - використовувати камери замість очей та нейронні мережі комп’ютера замість мозку.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація