Автопілот Tesla найкраще працює на маршрутах Ілона Маска

Автопілот Tesla найкраще працює на маршрутах Ілона Маска

11 липня 2024
0

Інсайдери стверджують, що система допомоги водієві від Tesla Full Self-Driving найкраще працює на маршрутах, якими користується генеральний директор компанії Ілон Маск.

Ілон Маск протягом багатьох років вихваляв зусилля Tesla щодо автономного керування, особливо її систему Full Self-Driving (FSD). Схоже, це відбувалося не тільки через безпосередній зв'язок мільярдера з Tesla, а й через те, що для нього FSD об'єктивно працював краще.

Business Insider з посиланням на нинішніх і колишніх працівників Tesla пише, що компанія оптимізувала свої автономні нейронні мережі спеціально для маршрутів, якими користуються генеральний директор Ілон Маск і інші водії з VIP-статусом (приміром, YouTube-блогери і працівники компаній мільярдера).

Працівники Tesla стверджують, що дані від VIP-водіїв мали пріоритетний статус. Помилки в роботі, про які вони повідомляли, швидше виявлялися і виправлялися. Наслідком цих дій стало те, що програмне забезпечення Tesla може краще керувати маршрутами, якими пересувається Маск та інших VIP-водіїв і їхній досвід користування автопілотом значно кращий, ніж для середнього водія Tesla.

Джерело: NV.UA
Фото: Tesla

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація