Bamford присвятив годинник новому Land Rover Defender

Bamford присвятив годинник новому Land Rover Defender

20 листопада 2022
0

Британський виробник позашляховиків Land Rover і британський же годинниковий бренд Bamford Watch Department об'єднали свої зусилля, щоб створити Bamford LR001 - фірмовий годинник, який виконаний у стилістиці нового покоління моделі Defender. Як підкреслюють обидві компанії, дизайн аксесуару спеціально не копіює якихось конкретних елементів автомобіля, а просто продовжує задану художниками Land Rover стилістику моделі Defender. Звісно, тираж годинника обмежений.

Годинник з механізмом Sellita SW200-1b має 40-міліметровий корпус, який виконаний з матового сірого титану, за кольором якого відповідає циферблат. По периметру циферблат має «вирізану» область, через яку проникає ніжно-зелене підсвічування.

Для LR001 доступні чотири 18-міліметрові ремінці - чорний, темно-синій, світло-коричневий і темно-коричневий. Ремінці чорного, світло-коричневого та темно-коричневого кольорів виготовлені з екологічно чистої поліуретанової шкіри, отриманої з кукурудзи.

Темно-синій варіант виконаний із переробленого нейлону, відомого як Cordoba. Тираж годинника Bamford LR001 буде обмежений сотнею екземплярів для всього світу. Вартість аксесуара складе трохи більше півтори тисячі доларів за кожну пару годин.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація