Bentley Batur отримає аудіосистему за 31 000 доларів

Bentley Batur отримає аудіосистему за 31 000 доларів

02 вересня 2023
0

Bentley Batur має 800 унікальних деталей, що робить його дуже особливим автомобілем від цього автовиробника. Увага до деталей та майстерності поширюється не лише на дизайн та силову установку, але й на аудіотехніку, виготовлену на замовлення. Bentley пропонує нову аудіосистему «Naim for Mulliner» для купе за ціною 31 681 доларів США (25 000 фунтів стерлінгів) за сьогоднішнім курсом.

Акустична система з 20 динаміків складається з шести високочастотних динаміків, дев'яти середньочастотних динаміків, двох низькочастотних динаміків, двох активних басових перетворювачів і одного сабвуфера. Середньочастотні динаміки та високочастотні динаміки мають нову конструкцію та запатентовані М-дифузори Focal. Bentley запозичила нові колонки з лінійки Focal Grand Utopia.

Нова акустична система є результатом 10 000 годин інноваційної роботи компаній Focal і Naim, які сформулювали 56 вимог і рекомендацій до системи. Цілісні М-дифузори в динаміках забезпечують жорсткість без пилозахисного ковпачка.

Bentley спроектував Batur з урахуванням особливостей розміщення динаміків, ретельно розташувавши їх по всьому салону. Додаткове ущільнення навколо дверей і задньої частини салону також допомогло зменшити спотворення від звукової системи.

Bentley заявляє, що звукова система «Naim by Mulliner» - це розширення спектру послуг, що дозволяє пропонувати «справді виготовлені на замовлення автомобілі». Останніми роками інтерес до бренду Mulliner зростає, попит на особливі фарби подвоївся, а персональні замовлення потроїлися.

На початку цього року автовиробник презентував доступні варіанти кастомізації, представивши чотири можливі теми. Кожна з них передбачала унікальне поєднання кольорів інтер'єру та екстер'єру. Це стало можливим завдяки використанню екологічно чистих матеріалів, таких як побічні продукти кавового виробництва та льняні матеріали.

Bentley представила Batur рік тому, а в червні остаточно завершила його розробку - вже два передсерійні автомобілі проїхали понад 18 641 милю. Компанія випустить 18 екземплярів автомобіля вартістю 2 мільйони доларів (1,65 мільйона фунтів стерлінгів), виробництво кожного з яких займе близько чотирьох місяців. Компанія повинна закінчити їх виробництво наприкінці 2024 року.

Batur оснащений культовим 6,0-літровим двигуном W12 з подвійним турбонаддувом і стане останнім автомобілем Bentley, який використовує цей двигун. Він видає 740 кінських сил і 999 Нм крутного моменту. Bentley модифікував повітрозабірник, інтеркулери та турбіни двигуна, щоб збільшити потужність зі стандартних 710 к.с. Виробництво двигуна завершиться у квітні 2024 року.

Джерело: Motor1.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація