Bentley показала вісім унікальних родстерів Bacalar

Bentley показала вісім унікальних родстерів Bacalar

14 серпня 2022
0

Bentley показала вісім унікальних родстерів Bacalar. Ці дрібносерійні дводверки вже передані замовникам; чотири екземпляри, що залишилися, знаходяться на завершальній стадії ручного складання в майстерні Mulliner. На виготовлення кожного автомобіля у Bentley йде близько шести місяців, а дюжину машин у Крю збудують приблизно за 30 місяців. Найближчим часом підрозділ коучбілдингу Bentley покаже другу ексклюзивну модель: можливо їй стане Bentayga в кузові кабріолет.

Двох однакових Bentley Bacalar не буде - для кожного автомобіля з дванадцяти підібрано унікальний колір кузова. Шість родстерів показані на загальному знімку, сьомий екземпляр у кольорі охра в Крю відзняли окремо, а першим клієнтським автомобілем був яскраво-жовтий - з нього в березні 2020-го почалася історія Bacalar.

За технікою Bentley Bacalar близький до кабріолета Continental GT, проте 6,0-літровий W12 форсований з 635 до 659 кінських сил, а коробка передач переналаштована. Крім того, у Bacalar видозмінений двомісний салон, а можливості персоналізації ширші, ніж у будь-якої іншої моделі Bentley. За неофіційними даними, Bacalar у 6,5 рази дорожчий за вихідний кабріолет - ціни починаються з 1,5 мільйона фунтів стерлінгів.

Джерело: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація