Bentley презентувала лімітовані кросівки Adidas

Bentley презентувала лімітовані кросівки Adidas

20 листопада 2022
0

У лінійці Bentley є лімітовані версії автомобілів, а зараз до них додалися й лімітовані тиражем фірмові аксесуари британського автовиробника. Поєднавши свої зусилля зі творцем кастомного взуття Домініком Чамброне, відомим як The Surgeon, марка підготувала колекцію кросівок Bentley x The Surgeon adidas Forum Low, які будуть доступні виключно для клієнтів придворного тюнінг-ательє Mulliner. Більше того, на виставці сучасного мистецтва Art Basel Miami буде представлено ексклюзивний автомобіль Bentley x The Surgeon.

В рамках роботи над колекцією Чамброне відвідав штаб-квартиру Bentley у Крю, щоб вивчити асортимент матеріалів, варіанти оздоблення та ексклюзивні елементи, які в роботі над автомобілями Bentley використовує підрозділ Mulliner. Характерні для моделей бренду елементи були втілені в кросівках.

Кожна з випущених обмеженим тиражем пар кросівок ручної роботи отримала унікальні елементи, у тому числі фірмовий ромбовидний прострочку Bentley, хрестоподібний прострочку на рульовому колесі та преміальну шкіру, яка використовується для обробки інтер'єрів Bentley. Ці елементи поєднуються з фірмовою естетикою The Surgeon та монограмою у вигляді черепа та скальпеля.

Частина взуття присвячена автомобілям Mulliner, що вже вийшли, а кросівки чорного і темно-сірого кольорів представляють модель, яка тільки чекає своєї прем'єри. Тираж Bentley x The Surgeon adidas Forum Low складе всього десять пар, а власнику, що очікує дебют Bentley x The Surgeon, також нададуть ексклюзивні кросівки в стилі його машини.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація