Bentley розповіла про нові опції персоналізації

Bentley розповіла про нові опції персоналізації

23 травня 2022
0

Ательє Bentley Mulliner розповіло про зростання інтересу до програми персоналізації та представило кілька нових опцій. Серед них - регулятори подачі повітря з покриттям із 18-каратного золота та три варіанти шпону з відритими порами. Лише десять місяців тому дизайн-студія відзначила ювілей - тисячний проект, а зараз їх налічується вже 1350.

Кількість звернень в ательє Mulliner за останні два роки зросла на 200 відсотків, і зараз Bentley випускає в середньому три автомобілі на день з різним рівнем персоналізації. Цікаво, що за цей час змінилися запити клієнтів. Якщо раніше вони зазвичай замовляли дві опції, то зараз сім. При цьому власники Bentayga найчастіше цікавляться індивідуальним забарвленням кузова, покупці Flying Spur - шпоном, а Continental GT - виготовленими на замовлення деталями на кшталт обвісу з вуглеволокна.

Влітку минулого року дизайн-студія відзначила черговий ювілей – випуск тисячного автомобіля. А лише через десять місяців записала на свій рахунок ще три з половиною сотні виконаних замовлень. Останнім проектом став космічний Bentayga Speed. Цей кросовер створений на прохання дилерського центру Bentley в Орландо, штат Флорида, і пофарбований у темно-сірий відтінок Cypress із зеленим відливом у поєднанні з облицюванням передньої панелі та дверей кварцитовим сланцем.

Але це лише одна з безлічі можливих комбінацій зовнішнього та внутрішнього декору - у Bentley їхня кількість обчислюється десятками мільярдів. Наприклад, для довгобазного Bentayga EWB заявлено 24 мільярди поєднань, для Continental GT - 17. Сюди входять колеса різного дизайну, різноманітний декор салону, незліченні варіанти оббивки сидінь, персоналізовані опції, як-от: вишивки, тиснення, і кузовні фарби з розширеної палі.

Серед них - історичні відтінки, найстаріший з яких датується 30-ми роками минулого століття. Йдеться про сірий відтінок Dove Grey з так званої епохи Derby (період між 1933 і 1940 роком). Крім цієї фарби, до розширеної палітри ательє входять відтінки Claret (створений на початку 2000-х спеціально для двох Bentley State Limousine Єлизавети II), Old English White (датується 50-ми роками XX століття - його можна побачити, наприклад, на культовому R- Type Continental) та Oxford Blue (родом із 1960-х).

Останні новинки в каталозі Mulliner - «крутилки» дефлекторів вентиляції з покриттям з 18-каратного золота, що нагадують про довоєнні Bentley. Спочатку це було фішкою купе Continental GT Number 9 Edition, але тепер опцію можна замовити для будь-якої моделі. Друга новація - розширений перелік шпону з відкритими порами під ультратонким (0,1 мм замість звичайних 0,5) шаром матового лаку, що підкреслює природний малюнок дерева.

І останнє. Каталог Mulliner Personal Commissioning Guide тепер включає дев'ять базових дизайнів, які можна взяти за основу майбутнього проекту.

Джерело: Bentley Mulliner

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація