Bentley відкликає 3,5 тис. кросоверів Bentayga через ризик загоряння

Bentley відкликає 3,5 тис. кросоверів Bentayga через ризик загоряння

31 серпня 2023
0

Британська компанія Bentley відкликає кілька тисяч люксових кросоверів Bentayga. Приводом для відкликання стали проблеми, пов'язані із паливною системою.

Загалом під відкликання потраплять 3527 автомобілів, випущених у період з березня 2016-го по червень 2023 року. Як повідомили у компанії, через поганий бензин і високі температури паливний насос цих кросоверів зазнає перевантаження, а електричні роз'єми модуля подачі палива в бензобаку перегріваються. Це може призвести до розплавлення матеріалу, з якого виготовлений фланець, витоку палива і навіть загоряння.

Всебічно вивчивши проблему, інженери Bentley розробили ремкомплект із покращеною конструкцією фланців у бензобаку. Крім того, виробник змінив конструкцію модуля подачі палива і автомобілі, випущені після червня 2023 року, не будуть схильні до цієї проблеми.

Наприкінці вересня Bentley почне повідомляти власників кросоверів Bentayga, що потрапили під відкликання, про необхідність відвідати офіційного дилера для проведення ремонту. Усі роботи будуть безкоштовними.

Джерело: Автоновости дня
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація