Bentley випустить спеціальні версії моделей із ексклюзивною курткою

Bentley випустить спеціальні версії моделей із ексклюзивною курткою

28 травня 2023
0

Bentley регулярно випускає лімітовані версії своїх машин, що відрізняються особливим оформленням та оснащенням. Нинішнього року компанія підготувала кросовер Bentayga Extended Wheelbase та кабріолет Continental GTC в ексклюзивному виконанні Huntsman Edition. Над обома моделями крім фахівців придворного ательє Mulliner попрацював дилерський центр Jack Barclay Bentley та ательє Huntsman з легендарної лондонської вулиці Севіл-Роу.

Huntsman розробив особливий варіант оздоблення салону, який був реалізований в Mulliner. Відмінною рисою новинок стала вугільно-чорна тканина із чотирикінцевою зіркою Huntsman та вишивка хрестиком у вигляді сот в інтер'єрі. Логотип ательє та фірмовий патерн з літерою «H» вишиті на підголовниках крісел та розміщені на табличках порогів, а футляр для ключів декорований твідом та прикрашений логотипом Huntsman.

Bentayga EWB Huntsman Edition створена на базі комплектації Azure і відрізняється кольором кузова Burgundy, хромованим декором, 22-дюймовими колесами з десятьма спицями, пофарбованими в колір кузова, а також шильдиками з позначенням модифікації на кузові. Салон поєднує в собі шпон Piano Damson, Твід Huntsman і шкіру Damson і Portland - твідом оздоблені важіль перемикання передач, дверні карти, місця для зберігання речей та ручки в салоні, а також подушки для задніх сидінь від Mulliner.

Крім того, оснащення моделі включає комфортні крісла Airline Seat Specification з безліччю регулювань. Continental GTC Speed Huntsman Edition виконаний у світло-сірому матовому кольорі кузова з контрастним чорним декором опціонального пакету Blackline і глянсово-чорними 22-дюймовими колесами з десятьма спицями.

В інтер'єрі для оздоблення використані шкіра Damson і Portland, а твід застосований на сидіннях, місцях для зберігання речей і навіть на рульовому колесі. Декоративні панелі зроблені у поєднанні матеріалів Piano Porpoise та Galaxy Stone. Але це ще не все! У комплекті з кожним автомобілем покупець отримає сертифікат на пошиття ексклюзивної куртки Huntsman. Власники особливих Bentley будуть запрошені на Севіл-Роу для зняття мірок та вибору тканини, з якої зшиють куртку. Наклад, Bentayga EWB Huntsman Edition та Continental GTC Speed ??Huntsman Edition складе п'ять екземплярів для кожної моделі.

Джерело: Мотор
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація