Бестселер Volkswagen повертається: відновлено поставки Touareg в Україну

Бестселер Volkswagen повертається: відновлено поставки Touareg в Україну

14 лютого 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Флагман бренду Volkswagen - позашляховик Touareg з початком 2023 року повертається до українських автосалонів. Автоцентри «Автодім Атлант» повідомили про відновлення виробництва та поставок цієї моделі з заводу-виробника у Європі. Надходять замовлені клієнтами раніше та вільні для продажу автомобілі у всіх комплектаціях від Ambience, Elegance до R-Line.

В Україні стабільний попит та високі показники продажів у 2020 - початку 2021 цієї моделі пов'язані з наявністю спеціальних опційних пакетів, які надавали значну вигоду у порівнянні з придбанням окремо переліку пакетних опцій до базових моделей. Наразі ця пакетна пропозиція відновлена та подовжена на 2023 рік. Вигода опційних пакетів Gold та Platinum зараз складає більше 600 000 грн.

Деталі та ціни Touareg

Нагадаємо, що Touareg доступний в Україні у бензиновій та дизельній версії з двигунами 3.0 V6 TFSI 340 к.с. та 3.0 V6 TDI 286 к.с. Вже в базі цифрова панель приладів Digital Cockpit 12'', мультимедійна система Discover Premium 15'' світлодіодні матричні фари IQ. Light та проекційний дисплей Head-up, а акційні пакети Gold та Platinum розширені додатковими опціями до системи нічного бачення або пневматичної підвіски Pro із повнокерованим шасі та активною стабілізацією кренів у R-Line Platinum.

В цілому, модель вирізняється інноваційною технічною функціональністю, вражаючим «цифровим» салоном з величезними екранами та багатокольоровим освітленням. В минулому році Touareg відсвяткував 20-річчя з моменту своєї презентації, на сьогоднішній день на ринку представлено вже 3 покоління моделі.

Автоцентри «Автодім Атлант» Автоцентри «Автодім Атлант»

Автоцентри «Автодім Атлант» в Києві представлено двома автоцентрами: на Вацлава Гавела та на Дніпровській набережній, обидва є офіційними дилерами Volkswagen та вже багато років займають лідируючі позиції в українській мережі бренду.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація