Безпеку на дорогах забезпечить електрична вантажівка із сонячними панелями

Безпеку на дорогах забезпечить електрична вантажівка із сонячними панелями

03 лютого 2024
0

Автопарк TMA Bolaget AT - провідної шведської компанії із забезпечення безпеки дорожнього руху - поповнився електричною вантажівкою Mercedes-Benz eEconic. Машина, обладнана спеціальною демпферною надбудовою, працюватиме у Стокгольмі, на ділянках, де проводяться дорожні роботи.

Такі машини належать до так званих ТМА транспортних засобів. Їхнє завдання - інформувати водіїв про об'їзд за допомогою світлових покажчиків. А демпферна надбудова на кормі має максимально уберегти від важких наслідків при наїзді ззаду. Кузов виготовлений компанією Vicky Teknik, що спеціалізується на машинах ТМА.

В даному випадку електрична вантажівка eEconic отримала додаткові батареї, які забезпечують автономну роботу спеціалізованого обладнання протягом 20 годин. Крім того, як додаткове живлення встановлені сонячні панелі не даху кузовної надбудови.

Нагадаємо, що Mercedes-Benz eEconic є подальшим розвитком комунальної моделі Econic, яка однією з перших на ринку, понад 20 років тому отримала винесену вперед низькопідлогову кабіну. По електромотору та батареям автомобіль уніфікований з моделлю eActros. Сьогодні обидві ці електричні вантажівки випускають на заводі Mercedes-Benz у Верті.

Джерело: Авто Центр
Фото: Daimler Truck

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація