Блогер знищив Lamborghini заради переглядів на Youtube

Блогер знищив Lamborghini заради переглядів на Youtube

10 вересня 2023
1

Відомий американський блогер Джиммі Дональдсон, також відомий, як Mr Beast, навмисно знищив Lamborghini Gallardo. Екзотичний суперкар перетворився на купу металу. Відео блогер опублікував на своєму Youtube-каналі.

Суперкар Lamborghini скинули в дробарку, яку використовують під час утилізації авто. Від машини нічого не залишилося - її роздробило на дрібні частини.

Блогер вирішив понівечити Lamborghini Gallardo заради переглядів на Youtube. Мета була досягнута - за 6 днів ролик подивилися понад 81 млн разів. Втім, слід зазначити, що автомобіль на відео не має двигуна, тобто його списали і відправили на утилізацію.

Крім того, Mr Beast зібрався знищити ще один Lamborghini Gallardo. Його збиралися розстріляти з танків часів Другої світової війни, а своєму другові блогер пообіцяв подарувати авто, якщо той захистить його.

Щоб врятувати суперкар Lamborghini, його оточили стінами та іншими машинами. На додачу, навколо суперкара з'явилися величезні басейни з водою. Перераховані вище заходи спрацювали і американець став щасливим власником Lamborghini Gallardo.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Навіть не уявляю бюджет зйомки його відео.

-8ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація