Блогери перевірили запас ходу електромобілів BMW та Mercedes у реальних умовах

Блогери перевірили запас ходу електромобілів BMW та Mercedes у реальних умовах

04 червня 2023
1

Блогери перевірили реальний запас ходу преміальних електромобілів BMW i7 та Mercedes-AMG EQS. На електрокарах їздили до розрядки акумуляторних батарей. Відео опублікували на Youtube-каналі Carwow.

Для цього тесту взяли Mercedes-AMG EQS 53 та BMW i7 xDrive60. Перед початком випробування обидва електромобілі повністю зарядили.

Mercedes-AMG EQS 53 оснащений двома електромоторами потужністю 761 к.с. і 1020 Нм крутного моменту. Заявлений запас ходу становить 540 км одному заряді.

BMW i7 xDrive60 оснащений двома електромоторами потужністю 544 к.с. і 745 Нм крутного моменту. У заводських характеристиках заявлено запас ходу 510 км на одному заряді.

Обидва автомобілі спершу показали себе чудово. Їхні батареї розряджалися дуже повільно й блогери вирішили, що зможуть проїхати більше заявленого запасу ходу. Наприкінці випробування стало зрозуміло, що бортові комп'ютери неправильно показували пробіг до розрядки акумуляторів.

Зрештою Mercedes-AMG EQS 53 зміг проїхати лише 473 км. BMW i7 xDrive60 на одному заряді зміг подолати відстань 483 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

Враховуйте що подані в кінці статті значеня пробігу це вже після купи червоних попереджень вони ще продовжували їхати. І після досягнення цих значень в авто не робило майже все, а доїжджали вони до цього пробігу на обмежених електронікою швидкостях, до 20км/ч. Реальний адекватний пробігу від станції до станції зарядки ще менший.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація