BMW досі випускає запчастини для автомобілів віком понад 30 років

BMW досі випускає запчастини для автомобілів віком понад 30 років

06 березня 2024
0

BMW все ще виробляє запчастини для старих автомобілів. Деякі зберігаються на складі, а інші виготовляються на замовлення. Крім того, досі є оригінальні запчастини, виготовлені в той час.

Незалежно від марки та моделі, автомобілі завжди старіють. Чим старше вони стають, тим важче їм стає «втриматися» на дорозі. Як автовиробники допомагають власникам класичних автомобілів і заробляють додаткові гроші? Досі виробляючи запчастини для транспортних засобів, які зняли з виробництва десятиліття тому. BMW займається саме цим протягом 30 років.

BMW Group Classic виробляє запчастини для старих автомобілів з 1994 року, коли спочатку був заснований підрозділ BMW Group Mobile Tradition. Зміна назви відбулася в 2008 році. Німецька марка займається продажем автомобільних запчастин для моделей, знятих з виробництва багато років тому.

За словами прес-секретаря BMW Group Classic Марка Тісбюргера, деякі запчастини зберігаються на складі, а інші виготовляються на замовлення. Якщо ви бажаєте замовити певний компонент, який наразі недоступний, час виконання залежить від типу деталі, виробничих потужностей постачальника та місцезнаходження замовника. Компанія в основному працює з європейськими постачальниками, щоб підтримувати низькі витрати на логістику та мінімізувати витрати.

Масляні фільтри і свічки запалювання - найпопулярніші товари, які замовляють власники класичних і ретро BMW. Зазвичай найбільшим попитом користуються менші за розміром деталі. Мюнхенська марка називає ці щойно виготовлені деталі репродукціями. Також, все ще є оригінальні запчастини, виготовлені в минулі часи. Спеціальний розділ веб-сайту BMW Group Classic містить список доступних товарів.

Немає вичерпного списку цін, оскільки вони суттєво відрізняються від однієї країни до іншої, особливо враховуючи різні податкові ставки в усьому світі. Ці запчастини доступні безпосередньо у дилерів BMW, а також у сертифікованих партнерів BMW Group Classic. Більшість цих магазинів знаходяться в Європі, але є також кілька в Японії, Малайзії та Індонезії.

Окрім постачання автомобільних запчастин, компанія також має спеціальну майстерню в Мюнхені в штаб-квартирі BMW Group Classic. Там можна обслуговувати старі автомобілі, і Марк Тісбюргер наглосив, що власники можуть отримати допомогу під час відновлення улюбленого старого «бумера».

Джерело: Motor1.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація