BMW готує нову 2 Series Gran Coupe

BMW готує нову 2 Series Gran Coupe

09 липня 2024
0

Шпигунам вдалось зробити декілька кадрів тестового прототипу новинки. Навіть попри камуфляж помітно, що модель матиме інакшу решітку радіатора, подібну до 1 Series та X3.

Як передає Carscoops, новинка, фактично, є глибоким рестайлінгом актуального Gran Coupe, тому побудована на тій же архітектурі, що й X1. Шпигунські знімки вказують на те, що модель отримає інакшу зовнішність.

Помітно, що новинка від BMW матиме таку ж решітку радіатора, що й нові BMW 1-Series та X1. Камуфляж намагається змусити подумати, що всі смуги решітки спрямовані вгору, але ближчий огляд показує, що смуги на зовнішніх краях йдуть по діагоналі до фар.

Також відомо, що версії M Sport і M235 матимуть різні решітки з чорними горизонтальними смугами. Як повідомляють інсайдери, тестовий прототип є версію 120 з 1,5-літровим трициліндровим м'яким гібридом потужністю 170 к.с.

Водночас на іншому фото зображено два автомобілі M235 xDrive, які, судячи з останніх оновлень 1-Series, повинні видавати 300 к.с. у Європі завдяки 2,0-літровому чотирициліндровому двигуну з турбонаддувом.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація