BMW готує ребрендинг бренду Alpina

BMW готує ребрендинг бренду Alpina

29 червня 2023
0

Заявки на реєстрацію торгових марок, подані BMW до патентного відомства в Німеччині, свідчать про те, що наразі ведеться робота над ребрендингом Alpina.

Заявки, вперше помічені учасниками форуму i5 Talk, показують новий стилізований вид назви Alpina, який набагато сучасніший за поточний дизайн. Плоский, мінімалістичний вигляд також краще підходить для цифрових носіїв, ніж поточний дизайн.

Alpina - придворне тюнінг-ательє BMW, яке старше навіть за підрозділ BMW M. Минулого року BMW придбала права на ім'я Alpina в рамках угоди, яка передбачає, що з 2025 року виробництво автомобілів Alpina буде здійснюватися компанією BMW.

Згідно з угодою, оригінальна Alpina, що базується в місті Бухлое в рідному штаті BMW, Баварія, зосередиться на розробці автомобілів, а також на сервісі, запчастинах та аксесуарах.

BMW може провести ребрендинг напередодні або невдовзі після переходу на нові стандарти у 2025 році.

Автомобілі Alpina користуються великим попитом, але обмежені потужності компанії означають, що вона виробляє лише кілька тисяч автомобілів на рік. Як наслідок, її продукція має тенденцію до швидкого розпродажу. Після того, як виробництво перебере на себе BMW, обсяги виробництва, ймовірно, зростуть, і, можливо, буде представлено більше моделей.

Джерело: Motor Authority

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація