BMW iX3 другої генерації готується до дебюту

BMW iX3 другої генерації готується до дебюту

09 серпня 2024
0

BMW iX3 нового покоління знаходиться на етапі дорожніх випробувань. Фотошпигуни помітили прототип моделі, покритий щільним камуфляжем. Так, судячи з усього, у кросовера буде інший кузов, нова головна оптика вузької форми, не виключено, що між фарами розмістять вузьку заглушку у формі витягнутих фамільних «ніздрів» баварської марки.

Ще в нижній частині переднього бампера можна побачити великий повітрозабірник, а в профіль видно традиційні зовнішні дзеркала. Можна розгледіти й висувні дверні ручки, для яких у маскувальній плівці зробили прорізи. Корму забезпечили невеликим спойлером у верхній частині багажних дверей, ліхтарі поки що залишаються секретом.

Фотошпигуни зуміли частково підгледіти, як оформлений так званий «технологічний інтер'єр» тестового прототипу. Судячи з усього, до серійного варіанту цього салону поки що далеко.

Очікується, що частина рішень новинка також запозичить у шоу-кара BMW Vision Neue Klasse X. У нього замість панелі приладів встановлений дисплей Panoramic Vision, що проходить по всій ширині нижньої частини вітрового скла: водій може вибрати інформацію, яка буде на нього виводитися, за допомогою шестикутного екрана мультимедійної системи iDrive нового покоління.

Поки що немає офіційної інформації про техніку BMW iX3 наступного покоління. За попередніми даними, його оснастять тяговою батареєю ємністю до 100 кВт.год, а максимальний запас ходу дорівнюватиме приблизно 700 км (за циклом WLTP). Відомо, що всі представники нового «зеленого» сімейства баварського бренду отримають електротехніку eDrive шостого покоління з 800-вольтовою архітектурою.

Очікується, що BMW iX3 другого покоління дістанеться європейських дилерів восени 2025 року, ціни стануть відомі пізніше.

Джерело: Колеса
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація