BMW M2 отримає повний привід

BMW M2 отримає повний привід

10 серпня 2022
0

Цієї осені на компактне баварське купе BMW M2 чекає чергова зміна поколінь. Як стало відомо раніше, «донором» для новинки із внутрішньозаводським індексом G87 стане BMW M4. Зокрема, від старшого спорткупе новий M2 отримав двигун та гальмівну систему. Як з'ясувалося, спорткари також розділять систему повного приводу M xDrive. Про це написав один із користувачів форуму Bimmerpost, у розпорядженні якого опинилася технічна інформація BMW.

Інтелектуальна система повного приводу M xDrive забезпечить новому BMW M2 ще більшу динаміку, «правильне зчеплення з дорогою» та стійкість навіть у швидкісних поворотах. Вона блискавично спрямовує тягове зусилля на колеса, «перетравлюючи» до 1300 Нм крутильного моменту.

Працює M xDrive у трьох режимах: стандартному 4WD, трековому 4WD Sport з акцентом на задню вісь та класичному 2WD з відключенням системи стабілізації. Також є спеціальний дрифтовий режим системи динамічного контролю курсової стійкості DSC - M Dynamic Mode (MDM). Активується він кнопкою DSC на центральній консолі.

За попередніми даними, у нового BMW M2 турбований рядний V6 3.0 видаватиме близько 450 к.с. У версії Competition агрегат може поєднуватись з 6-ступеневою механічною або 8-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Виробництво спортивної «двійки» налагодять на новому заводі у Мексиці, поряд із звичайним BMW 2 Series. Офіційна прем’єра нового купе BMW M2 очікується у жовтні цього року. На ринку воно з’явиться не раніше квітня 2023 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація