BMW Motorrad виводить на ринок три нові мотоцикли

BMW Motorrad виводить на ринок три нові мотоцикли

11 вересня 2023
0

Три нові моделі мотоциклів BMW створено для задоволення потреб у їзді позашляховими, туристичними і пригодницькими екстремальними маршрутами.

Мова йде про нові туристичні ендуро BMW F 900 GS, F 900 GS Adventure і F 800 GS. Зокрема, BMW F 800 GS - мотоцикл для водіїв початкового рівня, а BMW F 900 GS Adventure добре підходить для тривалих пригодницьких поїздок.

Усі три оновлені моделі мають ще вищий, ніж раніше, рівень стандартного обладнання.

Все «тріо» отримало вдосконалений 2-циліндровий рядний двигун, що видає покращену динаміку їзди. Основною причиною цього є збільшення об'єму з 853 до 895 куб. см.

У F 900 GS і F 900 GS Adventure він видає 77 кВт (105 к.с.), а у F 800 GS - 64 кВт (87 к.с.). До того ж двигуни характеризуються набагато повнішою кривою крутного моменту, збільшеною тяговою потужністю та швидшим прискоренням.

У стандартній комплектації два режими їзди - ABS Pro і DTC. Моделі GS серії F вже стандартно пропонують режими їзди «Дощ» і «Дорога». Додались система динамічного контролю тяги DTC, оптимізована для поворотів ABS Pro та динамічний стоп-сигнал.

Усі три нові моделі вже пропонують регульований важіль перемикання передач у стандартній комплектації. Завдяки йому вдалося оптимізувати перемикання шестиступінчастої коробки передач. F 900 GS до того ж має новий важіль ножного гальма у вищому положенні.

У порівнянні з попередньою моделлю, світлодіодні фари на новому BMW F 900 GS мають більший кут розкриття ближнього світла, що дає краще освітлення безпосередньо перед мотоциклом. Нові F 900 GS Adventure і F 800 GS також оснащені світлодіодними фарами в стандартній комплектації. Крім того, індикатор повороту та контрольні лампи всіх трьох моделей також використовують світлодіодну технологію.

Кожна з нових моделей GS серії F вже стандартно оснащена великим 6,5-дюймовим TFT-дисплеєм. Зокрема, це стосується F 800 GS, який раніше мав аналоговий дисплей.

Про цінники BMW Motorrad промовчав, вочевидь, озвучить їх пізніше.

Джерело: 24tv.ua
Фото: BMW Motorrad

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація