BMW налагодить виробництво автомобілів на новій локації

BMW налагодить виробництво автомобілів на новій локації

11 грудня 2022
0

Компанія BMW має намір налагодити виробництво автомобілів у В'єтнамі. Партнером баварців стане місцева компанія Truong Hai Auto Corporation (THACO) - офіційний імпортер BMW у країні. Коли почнеться складання в'єтнамських BMW, поки невідомо, але вже перераховані моделі: на конвеєр стануть седани 3 і 5 серії, а також кросовери X3 і X5. Виробництво слідує за ринком, зазначає німецький виробник, а в'єтнамський ринок має «потенціал для довгострокового зростання».

BMW називає майбутній старт виробництва у В'єтнамі важливою віхою розвитку в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні і зазначає, що прагне збалансованого зростання на всіх ринках.

THACO була обрана, тому що майже п'ять років назад стала партнером компанії при перезапуску у В'єтнамі. У компанії більш ніж 20-річний досвід роботи в автопромі та продажах.

Виробництво буде налагоджено у економічній зоні Чулай, провінція Куангнам. На сьогоднішній день BMW Group має понад 30 майданчиків по всьому світу, включаючи підприємства, що випускають силові агрегати, та заводи-партнери. Стандарти якості у всіх майданчиків однакові незалежно від країни, запевняє BMW.

Наразі автомобілі німецької марки випускаються у Таїланді, Індії, Китаї, Малайзії та Індонезії.

Джерело: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація