BMW показала частинку салону нового кросовера

BMW показала частинку салону нового кросовера

16 березня 2024
0

Компанія BMW готується до презентації чергової концептуальної новинки. Цього разу її роль виконає кросовер, в основу якого ляже платформа, розроблена спеціально для електромобілів. Шоу-кар вирішили назвати BMW Vision Neue Klasse X.

У BMW супроводили анонс єдиним тизером, на якому можна розгледіти частини підголівників передніх крісел, керма, передньої панелі, а також екрану інформаційно-розважальної системи, що має незвичайну форму.

Зазначимо, сенсорний екран такої ж шестикутної форми було встановлено у салоні концептуального седана BMW Vision Neue Klasse. Ймовірно, інші «фішки» інтер'єру теж «переїхали».

Так, варіант з додатком у вигляді «ікса» міг отримати систему iDrive нового покоління, а роль віртуальної панелі приладів, ймовірно, дісталася дисплею BMW Panoramic Vision, розташованому в нижній частині лобового скла. Ту інформацію, що на ньому відображається, водій може вибрати за допомогою мультимедійного екрана. Ще система включає голосового помічника та 3D-проєктор на рівні погляду водія.

Ймовірно, концепт Vision Neue Klasse X згодом ляже в основу BMW iX3 наступного покоління. Нагадаємо, виробництво повністю «зеленої» версії кросовера стартувало ще 2020 року, а зараз компанія займається розробкою нового покоління цієї моделі. Згідно з чутками, він переїде на платформу Neue Klasse. За попередніми даними, модель отримає компактніші та легкі літій-іонні батареї, які зможуть забезпечити кросоверу запас ходу на одному заряді до 800 км.

Інших подробиць про «зелену» новинку поки немає. Очікується, що у BMW X3 четвертого покоління, як і раніше, залишаться бензинові, дизельні версії, а також варіанти з гібридними силовими установками. Передбачається, що серійне виробництво BMW X3 наступної генерації стартує у серпні поточного року, а у відставку модель з ДВЗ, ймовірно, буде відправлена 2033-го.

Джерело: АвтоСвіт
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація