BMW показала M5 нового покоління в русі

BMW показала M5 нового покоління в русі

08 квітня 2024
0

Компанія BMW показала майбутній M5 нового покоління в русі. Однією з головних і найбільш очікуваних прем'єр 2024 року буде нове покоління «зарядженої» моделі BMW M5, причому разом зі звичним седаном до дебюту готується і третій в історії BMW M5 Touring.

Слідом за тизерами німецький автовиробник розщедрився на офіційні відеоролики, в яких продемонстрував передсерійні екземпляри новинки під час заводських випробувань на дорогах загального користування і полігоні. Ролики з тестів перетворять на цілий серіал, що готує фанатів до прем'єри.

BMW нещодавно офіційно підтвердила, що новий M5 зможе їздити виключно на електротязі завдяки гібридній силовій установці. Передсерійні прототипи хоч і зібрані на заводі, але поки що далекі від фінальних специфікацій.

Під час їздових випробувань закамуфльовані прототипи новинок проїхали своїм ходом з Німеччини за Полярне коло до Швеції, пройшовши шляхом з Мюнхена до Ар'єплугу перевірку на дорогах загального користування. А потім на льоду та снігу інженери розпочинали перевірку роботи всіх систем автомобілів та пошуку остаточних налаштувань.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація