BMW представила заряджений електричний седан i7 M70 xDrive

BMW представила заряджений електричний седан i7 M70 xDrive

18 квітня 2023
3

На Шанхайському автосалоні 2023, що проходить з 18 по 27 квітня, дебютував новий флагман BMW, найпотужніший та найшвидший електромобіль компанії - i7 M70 xDrive. Ця модель оснащена двома електромоторами - 360 кВт (489 к.с.) на задній осі та 190 кВт (258 к.с.) на передній. Разом вони розвивають максимальний крутний момент 1015 Нм, а при активації режиму M Sport Boost - 1100 Нм. Питома потужність заднього електромотора сягає 2,41 кВт/кг, що на 25,5% перевищує показники моделі i7 xDrive 60.

Такі завидні характеристики забезпечує запатентована BMW Group технологія електромотора із шістьма обмотками збудження замість звичайних трьох. У результаті автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год лише за 3,7 с. Максимальна швидкість обмежена 250 км/год. Відчути всю красу божевільного набору швидкості допоможе спеціальне акустичне супроводження від BMW IconicSounds Electric.

Батареї розташовані під підлогою та мають високу щільність енергії - 101,7 кВт.год і забезпечують запас ходу до 488 - 560 км. Якщо цього недостатньо, можна задіяти нову функцію управління приводом Max Range, яка дозволяє збільшити далекобійність на 15 - 25%. При цьому, щоправда, максимальна швидкість обмежується 90 км/год, відключається клімат-контроль, недоступні обігрів/вентиляція сидінь та обігрів керма.

У стандартне оснащення входить адаптивна пневмопідвіска, з електронним керуванням амортизаторів та функцією самовирівнювання. Також усі машини комплектуються Integral Active Steering та пакетом Executive Drive Pro - із системою активної стабілізації при крені Active Roll Comfort. Порадують у базі 21-дюймові легкосплавні диски з ексклюзивним аеродинамічно опрацьованим дизайном Jet Black.

Доступна також функція автоматичного відкриття та закриття дверей через програму My BMW у смартфоні, на відстані до 6 м. При цьому BMW Digital Key Plus не дасть відчинити двері при виявленні в небезпечній близькості перешкоди.

Модель i7 M70 xDrive стала однією з перших BMW, де застосована оновлена система управління iDrive з Quick Select та операційною системою BMW 8.5. Водій оцінить одразу новий дизайн меню головного екрану.

Зовні новий електричний флагман BMW можна відрізнити за здвоєними фарами і радіаторній решітці в новій інтерпретації. Як опція доступні кришталеві фари BMW Iconic Glow. Вперше контурне підсвічування «ніздрів» контрастує з чорним забарвленням решітки. Автомобіль також отримає ефектні аеродинамічні «спідниці», а також шильдики «М». Пропонується ексклюзивне матове фарбування кузова Frozen. Його можна доповнити вісьмома двоколірними комбінаціями від BMW Individual. Також можна вибрати один із 100 спеціальних кольорів, які зроблять машину і зовсім неповторною.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Jestemoffi  

какой же он уродец по дизайну...фу

+4ВІДПОВІСТИ  
Димитриус  

Прикольний

+1-2ВІДПОВІСТИ  
CANNY  

Щойно написав коментар до попередньої статті про Фольцваген і7....
Це якесь дежавю....
У них там конкурс хто склипає "найуродлівішого"?
Футурістіка шось не зайшла мені

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація