BMW приготувала пакет М-деталей для нового X3

BMW приготувала пакет М-деталей для нового X3

31 серпня 2024
0

Деталі з пакета M Performance Parts виготовлені з армованого вуглецевим волокном пластику, синтетичного поліаміду та поліуретану. Усі вони відкалібровані для поліпшення аеродинамічних характеристик.

Новий X3 пропонують прикрасити глянцево-чорним сплітером, новими колесами з Y-подібними спицями розмірністю 20 або 22 дюйми, фірмовими дзеркалами BMW M, наклейками і карбоновою кришкою паливного бака.

Ззаду - чорний дифузор і великий спойлер на даху. Вони теж виконані в чорному глянці, але опціонально козирок можуть пофарбувати у відтінок кузова. У версії X3 M50 xDrive можна встановити чотири карбонових патрубки вихлопної системи.

Салон можна доповнити порогами з вуглепластика або алюмінію, сталевими педалями і килимками з контрастною строчкою. Також у комплекті є брелок для ключів з алькантари та шкіри під карбон.

Покоління G45 стало найбільш драйверським в історії BMW X3. Кросоверу модернізували стабілізатори поперечної стійкості, поліпшили рульове управління і аеродинаміку.

До гами двигунів увійшли тільки електрифіковані силові установки, найпотужніша з яких дає змогу розігнатися з місця до 100 кілометрів на годину за 4,6 секунди.

Джерело: Мотор
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація