BMW відкликає електричний i4 через дефектне шасі

BMW відкликає електричний i4 через дефектне шасі

28 серпня 2024
0

Відклична кампанія стосується 1150 моделей BMW i4 eDrive40, i4 xDrive40 і i4 M50. Повідомляється, що автовиробник виявив у них дефект, який може спричинити надмірну деформацію шасі у разі аварії.

Як повідомляє Carscoops, BMW оголосила ще одну відкличну кампанію, одразу після завершення попереднього відкликання моделей i4 та i5, пов'язаних із їхніми акумуляторами. Цього разу причиною є дефектна ліва поздожня балка шасі, яка могла бути виготовлена не відповідно до специфікацій.

Вона може призвести до надмірної деформації навколо другого ряду сидінь і високовольтної батареї під час аварії, що збільшує ризик травм і пожежі. Відклична кампанія стосується автомобілів, що зійшли з конвеєра в період з 7 березня 2024 року по 25 квітня 2024 року.

Детальний опис проблеми свідчить про те, що інженери BMW виявили проблему заздалегідь та ремонтували усі транспортні засоби перед оптовим розповсюдженням. Однак у липні з'ясувалось, що невелика партія автівок, яка була виготовлена за межами раніше визначеного підозрілого діапазону, має таку ж несправність.

Автовиробник каже, що жодних гарантійних звернень, а також інцидентів ДТП чи травм, спричинених внаслідок дефекту не було. Компанія повідомить власників автівок до 7 жовтня. Після цього, вони повинні будуть звернутись до дилера для подальшої перевірки елемента, або його заміни.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація