BMW відмовилася від ідеї власного пікапа

BMW відмовилася від ідеї власного пікапа

07 травня 2024
0

Компанія BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW по бренду і управлінню продуктами Бернд Кербер в інтерв'ю BMW Blog заявив, що розкішної вантажівки в лінійці марки не буде. За його словами, така модель не відповідає іміджу компанії, завдання якої - створювати автомобілі мрії. Однак у BMW обмірковують можливість створити інший практичний автомобіль - повноцінний позашляховик.

Заява Кербера йде врозріз зі словами глави BMW Design Домагоя Дукеча. Він рік тому зазначав, що BMW придивляється до сегменту розкішних пікапів.

BMW необхідно відрізнятися від інших, випускаючи автомобілі мрії, а тому бренду більше підходять нішеві моделі, сказав Кербер. Пікап же, якого в серійній лінійці баварців ніколи не було, виходить за рамки іміджу.

Проте виробник не виключає, що може випустити суперника Land Rover Defender і Toyota Land Cruiser. Однак не йдеться про нову модель із розповсюдженим останнім часом «квадратним» дизайном. За деякими даними, світ можуть побачити особливо «брутальні» виконання вже наявних машин, таких як X3 або X5.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація